Sfera

Vi på SFERA BEMANNING AB hjälper Er snabbt och smidigt att hitta rätt personal med rätt kompetens till Er verksamhet. Oavsett var Du befinner Dig, finns vi där för Dig! Vårt lokalkontor ligger i Helsingborg men vi hjälper organisationer i hela Sverige.

SFERA BEMANNING AB arbetar med bemanning, rekrytering och utbildning. Vi hjälper företag att växa, ger människor arbete och ger möjligheter att utvecklas för både företag och anställda.  

Vi prioriterar kvalité före kvantitet och strävar efter snabb och smidig service. Vi jobbar nära våra kunder och anställda, deras åsikt är superviktig för oss! Vi försöker vara flexibla och anpassningsbara i vårt arbete och ger det där lilla extra för att kunna överträffa kundernas förväntningar.

Vi erbjuder bl.a. utbildade chaufförer med kategori C, CE och YKB samt digitalkort som kan köra 25,25 meter långa lastbilar. I vårt team har vi även maskiningenjörer, byggare, sjuksköterskor, hembiträden, växthusarbetare, lagerarbetare, truckförare, packare och sorterare.

Våra anställda är främst från de baltiska länderna men vi jobbar på att samarbeta med fler länder från Europa. Alla anställda har en socialförsäkring i Sverige och arbetar under ett kollektivavtal. Vi arrangerar även deras boende och körningar till och från arbetsplatsen.

Vi på SFERA BEMANNING AB lägger ett stor fokus på urval av vår personal samt deras upplärning och förberedandet för arbetet, för just din verksamhet. På så sätt kan vi garantera att ni kommer få rätt personal med rätt kompetens som kommer utföra arbetet noggrant, i tid och med bra kvalité.

Vår framgångsformel lyder – samarbete mellan nöjda anställda som har konkurrenskraftiga löner och god arbetsmiljö med arbetsgivare som uppskattar arbetstagarnas ansträngning.

Tack våra nöjda och lojala kunder från både södra och norra delen i Sverige kan vi utvecklas och leverera ännu bättre service. Vi är just nu i en expansionsfas och vill värva in fler nöjda kunder.

Ge oss en chans att göra Dig nöjd! 

Rulla till toppen