Våra Tjänster

Vi erbjuder d.v.s. utbildade förare med kategori C, CE och YKB samt digitala kort, som kan köra lastbilar med en längd på 25,25 meter. I vårt team har vi även maskiningenjörer, byggare, sjuksköterskor, hembiträden, växthusarbetare, lagerarbetare, truckförare, packare och sorterare.

Våra personal kommer till största delen från baltiska länder, men vi samarbetar även med fler Europaländer. Alla anställda har en social trygghet i Sverige och arbetar enligt kollektivavtalet. Vi ordnar även deras boende och att komma till och från arbetsplatsen.

Vi på SFERA BEMANNING AB, lägger stor vikt vid valet av våra personal, deras utbildning och förberedelser för att arbeta just i ditt företag. På så sätt kan vi garantera att du får en lämplig personal med erforderlig kompetens, som utför arbetet noggrant, i tid och med hög kvalitet.

Vi på SFERA BEMANNING AB, hjälper dig att snabbt och enkelt hitta personal med rätt kompetens för ditt företag.

Letar du efter en förstklassig företagskonsult?

sv_SESE
Denna webbplats använder cookies och ber om dina personuppgifter för att förbättra din surfupplevelse. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).