Rekrytering

Rekrytering kan vara både ansträngande och tidskrävande. Vi på Sfera Bemanning bygger broar mellan arbetsgivare och arbetssökande för att bidra till en bättre näringsverksamhet i samhället.

Hos oss är kandidaternas kompetens i fokus, och vi strävar efter att skapa optimala matchningar som även leder till långsiktiga relationer.

Med bakgrund från Litauen

Sfera Bemanning är bemanningsbyrån med bakgrund från Litauen och över 80% av våra medarbetare kommer från de baltiska länderna.

Det gör att många av våra kandidater känner en språktrygghet och en hög grad av tillfredsställelse hos våra svenska företagskunder. Vi vet hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats och det är precis det vi erbjuder.

Kvalitetssäkrade kandidater för flera branscher

Sfera Bemanning har vuxit och utvecklats genom åren. Vår resa har präglats av vår strävan att leverera kvalitetssäkrade kandidater till olika branscher. 

Inom vårt nätverk av kandidater och arbetsgivare ser vi ett intresse och ett särskilt stort fokus på fabriks- och chaufförsbemanning, men även byggnadssektorn, transportföretag och åkerier behöver kompetent arbetskraft. 

Vi tar oss nu även in på vårdsektorn och hjälper vårdinrättningar hitta rätt sjukvårdspersonal. Hos oss är grunden alltid detsamma – att hitta folk som passar perfekt in i ditt företags behov.

För dig som arbetsgivare

Vi hjälper arbetsgivare med rekrytering så att du finner rätt kandidat vid rätt tid. För dig som arbetsgivare är vårt mål att underlätta rekryteringsprocessen och spara tid och resurser. Med vårt stora nätverk av kompetensbaserade kandidater kan du vara säker på att du får högkvalificerad arbetskraft som passar din organisation.

Vår kompetensbaserade rekryteringsprocess

När du väljer att samarbeta med Sfera Bemanning kan du vara säker på att vi har en strukturerad och kompetensbaserad rekryteringsprocess som är utformad för att möta dina behov.

Vår resa börjar alltid med en grundlig förståelse av dina rekryteringsbehov. Vi vill veta exakt vilka kvalifikationer, färdigheter och egenskaper du letar efter hos en kandidat. Det gör det möjligt för oss att skapa en skräddarsydd rekryteringsstrategi.

Vi använder en rad kanaler för att nå potentiella kandidater. Vårt breda nätverk och våra kontakter gör det möjligt för oss att locka högkvalificerade personer till just ditt företag. Vi ser till att de kandidater vi föreslår matchar dina krav och förväntningar.

Varje ansökan och CV granskas noggrant av vårt team. Vi följer en strikt urvalsprocess och använder oss av tester och intervjuer för att bedöma kandidaternas kompetens och personliga egenskaper. Vi tar även hänsyn till tidigare erfarenheter och referenser.

Vi presenterar de mest lovande kandidaterna för dig och din organisation. Du kommer att få möjlighet att träffa dem och bedöma om de är rätt val för dig. Vi finns här för att underlätta ditt beslut genom att erbjuda vår expertis och stöd.

När du har gjort ditt val och din nya medarbetare har börjat, fortsätter vårt engagemang. Vi följer upp för att säkerställa att allt fungerar smidigt. Vi vill att din nya medarbetare ska trivas och vara framgångsrik i din organisation.

För dig som arbetssökande

Vi är ett personligt rekryteringsföretag som matchar dig som arbetssökande med rätt arbetsgivare. Behöver du jobb inom transportsektorn, vården, logistik och bygg kan vi på Sfera guida dig rätt.

Vi gör rekryteringsprocessen så kort som möjligt så att du får möjlighet att hitta jobb inom kort. Du kan lägga in ditt CV på vår hemsida eller kolla på vår Facebook- eller Instagramsida och titta efter relevanta annonser.

Över 10 års erfarenhet av internationell rekrytering

Här på Sfera Bemanning värderas erfarenhet och hårt arbete högt.

Vi har varit i bemanningsbranschen i över 10 år nu och under de åren har vi sett massor av företag gynnas av både svensk och utländsk arbetskraft. De flesta av våra arbetssökande kommer från de baltiska länderna som Litauen, även om vi naturligtvis är öppna för arbetssökande oavsett varifrån du kommer.

Vår målsättning är att stödja företag i sin tillväxt, skapa nya jobbmöjligheter för människor och främja affärsutveckling både för företag och deras anställda.

Sfera är pusselbiten vid all rekrytering

Vårt urval av kandidater baseras alltid på kompetens och erfarenhet men också på våra kunders nöjdhet.

När vi har matchat samman en kandidat med arbetsgivare sker det ofta att samma arbetsgivare regelbundet rekryterar samma person tack vare att samarbetet går så pass bra.

Vi erbjuder både lokal och nationell rekrytering

Även om vi är verksamma i hela landet så är rekrytering i södra och västra Sverige något vi är särskilt specialiserade på. Kontakta oss om du behöver lokal rekrytering i Skåne, Helsingborg eller Göteborg.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss eller skicka en företagsförfrågan online.

Letar du efter en förstklassig företagskonsult?

sv_SESE
Denna webbplats använder cookies och ber om dina personuppgifter för att förbättra din surfupplevelse. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).