Fallskyddsutbildning

Fallskyddsutbildningar på svenska, engelska, ryska och litauiska.

Fallskyddsutbildning för dig som ska arbeta på hög höjd, vilket är arbete på över 2-meters höjd. Höghöjdsarbete är alltid förknippat med risk. Detta inkluderar olika scenarier som arbete på tak, byggnadsställningar eller i liftar.

I arbetsmiljöverkets föreskrifter framgår tydligt att arbetsgivaren ansvarar för att skydda sina anställda mot skada genom fall, därför det är viktigt att se till att de får ordentlig fallskyddsutbildning.

Genom att utbilda er inom fallskydd får du och ditt team de färdigheter och kunskaper som krävs för att minska riskerna med arbete på hög höjd. Fallskyddsutbildningen skyddar inte bara liv utan spelar också en viktig roll för att förebygga olyckor.

Utbildningens innehåll

Kursen Fallskydd följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter.

Tidsåtgång

Certifiering

Efter godkänd utbildning utfärdas ett utbildningsintyg.

Kurspris

Sfera Bemanning AB är dessutom ackrediterade ID06-registrator så det finns möjlighet att få sitt resultat registrerat i deras databas efter slutförd kurs. Kontakta oss om du vill lägga till detta.

Boka egen kurs

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan, via e-post utbildning@sfera.se, eller ring 0760417707

Kurs bokning

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss eller skicka en företagsförfrågan online.

Letar du efter en förstklassig företagskonsult?

sv_SESE
Denna webbplats använder cookies och ber om dina personuppgifter för att förbättra din surfupplevelse. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).